Aterizare forțată pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. O aeronavă plină cu militari americani și tehnică de război a anunțat că are fum în cabină

Aeronava C17. FOTO Antarctic Sun
Aeronava C17. FOTO Antarctic Sun

Alertă pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Un avion C17 care venea din Irak a aterizat în România după ce piloții au sesizat fum în interior.

Aeronava US Airforce trebuia să ajungă în Germania, dar pentru că în ea se aflau 39 de persoane, piloții au decis să ceară aterizarea de urgență pe Aeroportul Internațional Constanța. Autoritățile române au fost sesizate și conducerea aeroportului a făcut o sesizare pe numărul 112.

O mașină de descarcerare și una de stingere a incendiilor de la ISU Dobrogea au plecat spre Aeroportul Constanța. Reprezentanții instituției spun că s-a activat Planul Roșu de intervenție, așa că toate structurile au acționat cu mijloacele și forțele din dotare.

Situația s-a dovedit a fi fără probleme pentru că nu s-au înregistrat victime sau pagube materiale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*