Percheziții în Constanța și București la firme din domeniul construcțiilor. Prejudiciul este estimat la 7 milioane lei

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin SchiporSediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

IGPR-ul a comunicat că  în dimineata de 14 martie se efectuează 12 percheziții la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 7.000.000 de lei, prin evaziune fiscală și spălarea banilor în domeniul consultanţei şi a lucrărilor de construcţie.

La data de 14 martie 2018, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectueză 12 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi în judeţul Constanţa, într-un dosar privind săvârşirea unor infracţiuni de evaziune fiscală şi spălarea banilor, în domeniul consultanţei şi a lucrărilor de construcţie.

Din cercetări a rezultat că persoanele în cauză ar fi înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli care nu au avut la bază operaţiuni economice reale, în scopul sustragerii de la plata taxelor şi impozitelor datorate statului.

Persoanele vizate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Capitalei.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la 7.000.000 de lei.

Acţiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Adauga valoare acestui articol "Percheziții în Constanța și București la firme din domeniul construcțiilor. Prejudiciul este estimat la 7 milioane lei"

Ai ceva de spus?

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*


Inline
Constanta News
Inline
Constanta News