Radu Mazăre este în custodia Poliției Române. Fostul primar urmărit internațional ajunge în țară în această seară

Radu Mazăre. FOTO Cătălin Schipor

Fostul primar al Constanței, Radu Ștefan Mazăre se află în custodia Poliției Române și urmează a ajunge în țară în cursul zilei de 20 mai, autoritățile infirmând astfel zvonurile potrivit cărora, acesta ar fi evadat din arestul din Madagascar.

Potrivit Centrului de Informare și Relații Publice al Inspectoratului General al Poliției Române,

“La această oră, persoana urmărită internațional, Radu Ștefan Mazăre, este în custodia Poliției Române.

Vă reamintim faptul că, la nivelul Poliției Române, s-a constituit o escortă, care s-a deplasat în Republica Madagascar, pentru preluarea persoanei urmărite internațional, întoarcerea pe teritoriul României urmând a avea loc în cursul acestei zile“, se arată într-un comunicat al instituției.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*