Percheziții domiciliare într-un dosar penal de înșelăciune, cu prejudiciu de aproape 350.000 de lei

Percheziții la persoane bănuite de fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la înșelăciune și complicitate la uz de fals. Imagine cu rol ilustrativ.

O femeie în vârstă de 51 de ani a fost arestată preventiv, pentru 30 de zile, într-un dosar penal de înșelăciune, cu prejudiciu de aproape 350.000 de lei.

Astfel, potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, polițiștii de investigare a criminalității economice au pus în executare, în cursul zilei de vineri,  11 iunie, două mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Constanța și localitatea Eforie Nord, la persoane suspectate de comiterea infracțiunilor de fals material în înscrisuri oficiale, complicitate la înșelăciune și complicitate la uz de fals. Persoanele în cauză ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ 338.574 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, polițiștii au reținut pentru 24 de ore o femeie, de 51 de ani, iar în cursul zilei de sâmbătă, 12 iunie, Judecătoria Constanța a emis pe numele acesteia mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Femeia a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*