Dublă lansare Ex Ponto la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” din Constanța

Dublă lansare Ex Ponto la Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” din Constanța

Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman” din Constanța organizează luni, 26 iulie, de la ora 18.00, în Aula Bibliotecii, lansarea celui mai recent număr al revistei Ex Ponto, revistă care apare sub egida Uniunii Scriitorilor din România, și a antologiei de proză scurtă Ex Ponto Epic Orchestra (Ex Ponto, 2020).

Ex Ponto Epic Orchestra oferă un concert al prozei din spațiul dobrogean, dar și un profil identitar literar al acestui fermecător ținut dintre Dunăre și Marea Neagră, cu mirajul său. În carte, cititorul se poate întâlni cu o parte dintre cei mai buni prozatori dobrogeni, membri ai Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România.

Cărțile vor fi prezentate de către: Angelo Mitchievici, Ovidiu Dunăreanu și Corina Apostoleanu.

Evenimentul face parte dintr-o serie de mese rotunde și lansări de carte care vor avea loc pe tot parcursul lunii iulie, în Aula Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța, promovând atât autorii Filialei Dobrogea a Uniunii Scriitorilor din România, cât și autori prestigioși din țară.

Evenimentele organizate în cadrul Bibliotecii Județene „Ioan N. Roman” Constanța sunt promovate atât pe website-ul instituției, https://bjconstanta.ro/, cât şi pe pagina de Facebook a acesteia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*