Percheziții ale polițiștilor de la BCCO Constanța în trei locații, după prinderea în flagrant a unui dealer de droguri

Asupra suspectului au fost găsite substanțe interzise. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au efectuat 3 percheziții domiciliare, în urma unei acțiuni de prindere în flagrant delict.

Polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța, au surprins, în cursul zilei de 27 februarie în flagrant delict, un bărbat de 24 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce ar fi vândut droguri de risc (canabis) către o altă persoană.

În urma acțiunii, polițiștii de combatere a criminalității organizate au pus în aplicare 3 mandate de percheziție domiciliară pe raza municipiului Constanța. În urma descinderilor, au fost descoperite și ridicate droguri de risc, 26.900 de lei și 100 de euro, bani susceptibili a proveni din traficul de droguri, 3 grindere, 2 cântare electronice, 7 telefoane mobile și 21 de cartele SIM.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de două persoane, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române și a Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*