Percheziție la locuința unui tânăr bănuit că a deținut articole pirotehnce pe care le-ar fi confecționat artizanal și promovat pe internet

Materiale pirotehnice. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii au făcut o percheziți la locuința unui tânăr bănuit că a deținut articole pirotehnce pe care le-ar fi confecționat artizanal și promovat pe internet.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 23 decembrie, polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, de 21 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de nerespectarea regimului materiilor explozive.

“Astfel, din cercetările efectuate în dosar a rezultat că bărbatul ar fi deținut produse pirotehnice, pe care le-ar fi confecționat artizanal și le-ar fi promovat pe un canal de internet.

În urma perchezițiilor efectuate, au fost descoperite și ridicate 20 de kilograme de produse pirotehnice confecționate artizanal, fitile de inițiere a focului și articole pirotehnice din categoriile P1, F3 și F4, nedestinate publicului larg, care ar fi fost deținute în vederea comercializării.

Din probele administrate în dosar a rezultat că bărbatul ar fi achiziționat materialele respective online, ulterior fiindu-i livrate la domiciliu prin intermediul unei firme de curierat.

Bărbatul nu este autorizat să desfășoare activități cu articole pirotehnice.

În cauză, cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*