Pentru protejarea sănătății cetățenilor, angajații Polaris curăță platformele de deșeuri din oraș

Se curăță platformele de deșeuri din oraș. FOTO Primăria Constanța

Conform unui grafic bine stabilit, echipe ale Primăriei Constanța, împreună cu angajați ai Polaris M Holding, curăță platformele de deșeuri din oraș.

Această operațiune care se execută cel puțin o dată pe lună este necesară pentru eliminarea mirosurilor neplăcute, pentru exterminarea insectelor dăunătoare și a rozătoarelor și, în primul rând, pentru protejarea sănătății cetățenilor pentru că, printr-o igienă corespunzătoare, sunt prevenite infecțiile provocate de bacterii și microbi.

Se curăță platformele de deșeuri din oraș. FOTO Primăria Constanța

„Trebuie să dăm și noi, cetățenii, dovadă de responsabilitate. Să păstrăm curățenia și să aruncăm gunoiul doar în locurile special amenajate și nu pe lângă acestea. Doar împreună putem avea un oraș curat”, au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Potrivit acestora, curățenia se desfășoară permanent la Constanța și niciun aspect nu este neglijat. Carosabilul și trotuarele sunt măturate manual și mecanizat, sunt stropite și spălate, se curăță rigolele și se spală platformele de colectare a deșeurilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*