Seniorii de la C.S. Victoria Cumpăna susțin – pe teren propriu – meciul de fotbal din etapa I a Cupei României

Stadionul din Complexul Sportiv din Cumpăna. FOTO Primăria Cumpăna

În cadrul Compexului Sportiv „Centenar 2018” din comuna Cumpana are loc miercuri 31 iulie, meciul de fotbal seniori, etapa I – Cupa României, între C.S. Victoria Cumpăna și Axiopolis Cernavodă, meci de liga a III – a.

Echipa de fotbal seniori a C.S. Victoria Cumpăna, pregătită de Vasilică Cristocea, participă pentru prima dată în cadrul acestei etape a Cupei României, după ce în luna iunie, s-a impus cu scorul de 4-1 în fața celor de la Viitorul Cobadin, câștigând faza județeană a acestei competiții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*