Pentru că nu a putut viola o femeie, un cioban și-a pus ștreangul de gât și s-a spânzurat

Ambulanță la intervenție

Un individ de 26 de ani a jucat totul pe o carte, dar pentru că nu i-a ieșit și-a pus capăt zilelor. Cel în cauză, C.I. de 26 de ani din Băneasca, care locuiește fără forme legale în satul Tudor Vladimirescu – județul Constanța, în noaptea de 29 iunie a.c.,  în jurul orei  23.00, a încercat să violeze o localnică. Victima, o femeie de 34 de ani a reușit să scape din mîinile agresorului și a fugit, sunând la 112. Polițiștii au deschis o ancheta pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol. În urma cercetărilor, agresorul a fost identificat, fiind cunoscut ca fiind cioban la o fermă din apropiere. Când oamenii legii au plecat după el, l-au găsit spânzurat de un stâlp de înaltă tensiune.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*