Pentru că era prea beat ca să conducă, un bărbat din Cuza Vodă și-a pus fiul în vârstă de 14 ani la volan

Polițiștii au depistat persoane băute în trafic. FOTO IPJ Constanța

Alcoolul îi face pe unii oameni să ia decizii greu de înțeles. Unii se urcă la volan chiar dacă astfel pun în pericol atât viața lor cât și a altora, iar alții își pun copiii minori să conducă mașina în locul lor. 

În seara de 10 mai., în jurul orei 21.10, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un minor, de 14 ani, care a condus un autoturism pe strada Mare din localitatea Cuza Vodă, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Pe locul din dreapta al autoturismului a fost identificat tatăl minorului, de 38 de ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind de 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat și care i-ar fi încredințat autoturismul fiului său.

Cu o zi înainte, pe 9 mai, în jurul orei 19.10, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 36 de ani, care a condus un autoturism pe strada Ion Ursu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În total, în weekend-ul 9-10 mai, polițiștii au întocmit nouă dosare de cercetare penală pentru încălcarea Codului Rutier.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*