Jandarmii constănțeni vor participa la mai multe manifestări sportive

Jandarmii îi îndeamnă pe suporteri la fair-play. FOTO IJJ Constanța

În  acest sfârşit se săptămână, efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean  Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul I.P.J. Constanţa, I.S.U. Constanţa şi Poliţia Locală  vor acţiona pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente publice organizate în zona de responsabilitate.

Pe 3 februarie a.c., jandarmii constănţeni vor fi prezenţi în zona Sălii Sporturilor din mun.Constanţa, unde vor avea loc nouă partide de fotbal în sală, în cadrul competiţiei sportive Trofeul Telegraf, cu începere de la ora 14.00.

Duminică, 4 februarie,  oamenii legii vor asigura măsurile de ordine publică la meciul handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanţa şi C.S. Politehnica Iaşi, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor, cu începere de la ora 12.30.

În aceeaşi zi, începând cu ora 18.30, jandarmii vor avea în vedere desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de baschet masculin dintre echipele B.C. Athletic Constanţa  şi   C.N. Aurel Vlaicu Bucureşti, ce va avea loc tot la Sala Sporturilor.        

        Jandarmii constănţeni recomandă suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora, mulțumind totodată pentru modul civilizat în care şi-au încurajat echipele favorite până în prezent. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*