Pavilionul Expozițional din Constanța devine principalul centru de colectare a donațiilor din întregul județ

Pavilionul Expozițional din Constanța devine principalul centru de colectare a donațiilor din întregul județ

Pavilionul Expozițional din Constanța devine principalul centru de colectare a donațiilor din întregul județ, iar activitatea acestuia va fi reorganizată astfel încât nimic să nu afecteze campania de ajutorare a refugiaților ucraineni, mai ales că aici vor ajunge donațiile colectate de Crucea Roșie din tot județul.

„Pavilionul Expozițional devine un hub umanitar pentru Ucraina. Aici se vor colecta toate donațiile și tot de aici se va organiza transportul. Mulțumesc tuturor constănțenilor care s-au mobilizat admirabil și Crucii Roșii, filiala Constanța, care s-a implicat prompt și eficient pentru a-i sprijini pe cetățenii ucraineni a căror viață a suferit o schimbare dramatică”, spune viceprimarul municipiului Constanța, Ionuț Rusu.

Toate persoanele care doresc să-i sprijine pe cetățenii ucraineni pot veni zilnic la sediul din bulevardul Mamaia, nr.331A, intrarea din spate, între orele 08.00 – 20.00. Până acum, foarte mulți constănțeni nu au rămas nepăsători la drama prin care trec acești oameni care fug din calea războiului și au ajutat așa cum au putut. În continuare, este nevoie de următoarele lucruri de primă necesitate:

  • Alimente neperisabile;
  • Alimente de primă necesitate (supe, piureuri instant);
  • Apă;
  • Ceai;
  • Pături, paturi, lenjerii, saci de dormit – NOI;
  • Produse de igienă personală;
  • Articole pentru copii – scutece de unică folosință, șervețele, produse de igienă;
  • Dezinfectanți, măști.

Campania de colectare este organizată de Crucea Roșie Constanța, Primăria Constanța, Consiliul Județean Constanța și Instituția Prefectului Județul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*