Patru tineri, surprinși la furat de motorină în Năvodari, au provocat un accident rutier în încercarea de a scăpa de polițiștii care îi urmăreau

Mașină de Poliție

Patru tineri ce au fost surprinși la furat de motorină în Năvodari, au provocat un accident rutier în încercarea de a scăpa de polițiștii care îi urmăreau. Ei au intrat cu autoturismul în care se aflau în terasamentul unei căi ferate, iar doi dintre ei au ajuns, răniți, la spital.

Potrivit IPJ Constanța, joi noapte, în jurul orei 23.20, polițiștii din Năvodari au fost sesizați de către un bărbat, prin apel 112, cu privire la faptul că, în timp ce aștepta să încarce îngrășăminte agricole în exteriorul unei societăți comerciale din oraș, persoane necunoscute ar fi încercat să sustragă motorină din rezervorul unui autotren. Surprinse de bărbatul respectiv asupra faptei, cei patru au fugit din zonă cu un autoturism.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, în trafic fiind identificat autoturismul în cauză.

„La observarea autospecialei de poliție, conducătorul auto a încercat să îi evite pe polițiști, mărind viteza și schimbând direcția de mers pe mai multe străzi din orașul Năvodari. La un moment dat, pe strada Stadionului, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, intrând în coliziune cu terasamentul de cale ferată”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În urma impactului, șoferul autoturismului și un pasager au fost răniți ușor, fiind transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii l-au identificat pe conducătorul auto ca fiind un bărbat, de 27 de ani, precum și trei ocupanți din autoturism, bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 25 de ani. În autoturism, polițiștii au descoperit 10 bidoane de plastic, fără conținut, susceptibile de a fi fost folosite în activitatea infracțională.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii tentativei la infracțiunea de furt calificat, precum și infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*