Constănțeni reținuți după ce ar fi plasat pe raza localității Lumina mai multe bancnote de euro falsificate

Reținuți pentru punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune

Doi bărbați din Constanța au fost reținuți de polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate (BCCO) Constanța după ce au pus în circulație, în comuna Lumina, mai multe bancnote de euro falsificate.

Potrivit IPJ Constanța, urmare a cercetărilor într-un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune, polițiștii din cadrul BCCO Constanța, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au desfășurat, miercuri, o percheziție domiciliară pe raza municipiului Constanța.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – august, doi bărbați, în vârstă de 52, respectiv 39 de ani, ar fi plasat pe raza localității Lumina mai multe bancnote de euro falsificate. În urma percheziției domiciliare, polițiștii au ridicat 175 de bancnote – de 200, respectiv 50 de euro, falsificate, însumând 61.400 de euro, 2.350 de euro, 14.500 de lei, au autoturism și trei telefoane mobile”, au precizat sursele citate.

Reținuți pentru punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune

Procurorul de caz a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceștia, pentru punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune, urmând ca joi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*