Patru persoane, între care și un copil, au ajuns la spital cu arsuri în urma unui incendiu petrecut în Medgidia

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină, vineri, 5 august, în jurul orei 02.45, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o baracă din zona Școlii nr. 2 din Medgidia.

În urma incendiului, patru persoane, între care și un copil în vârstă de 10 ani, au fost transportate în stare gravă la spital. Astfel, un bărbat a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe 85 la sută din suprafața corporală. El a fost transportat inițial la Spitalul Medgidia, apoi preluat și intubat și transportat la Spitalul Județean Constanța. De asemenea, copilul de 10 ani a suferit arsuri de gradul 2 și 3 pe aproximativ 40 la sută din suprafața corpului. Și el a  fost transportat inițial la Spitalul Medgidia, iar apoi preluat și intubat și transportat la Spitalul Județean Constanța.

Tot în incendiu au mai suferit arsuri ușoare un bărbat și o femeie, transportați la la Spitalul Județean Constanța, respectiv la Spitalul Medgidia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*