Alertă de incendiu în stațiunea Mamaia, într-o clădire aflată în construcție

Alertă de incendiu în stațiunea Mamaia, într-o clădire aflată în construcție

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină sâmbătă, 17 aprilie, pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o clădire aflată în construcție în Mamaia Nord, în zona clubului Nuba.

Potrivit primelor informații, focul se manifesta la etajul șase al clădirii, iar la fața locului au intervenit 25 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere, o autoscară, descarcerarea și un echipaj de prim ajutor.

„Din primele informații arde un lift pe exteriorul clădirii și, conform apelului la 112, posibil ca o persoană să fi fost surprinsă la etajul opt”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Echipele de intervenție au identificat focarul, aflat la baza blocului, și au început verificările pe fiecare etaj, pentru a vedea dacă este vreo persoană surprinsă în interior.

„Echipajele au ajuns la fata locului, după recunoaștere s-a identificat focarul, aflat la baza blocului, sub un lift exterior, unde ard materiale combustibile. A fost afectata fațada  blocului. Echipele de căutare-salvare au verificat fiecare etaj, în vederea identificării de persoane surprinse în interior, dar nimeni nu a fost găsit. Fațada clădirii a fost afectată de la parter până la etajul opt”, au mai transmis sursele citate.

Alertă de incendiu în stațiunea Mamaia, într-o clădire aflată în construcție . FOTO ISU Constanța

Acțiunea pompierilor este încă în desfășurare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Nu cumva polistirenul cu pricina ar fi trebuit sa fie ignifugat? Vreo verificare la constructor si producator?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*