Patru noi centre de vaccinare în județul Constanța. Din prima zi a lunii martie se pot face programări pe platforma unică

Patru noi centre de vaccinare în județul Constanța.

Patru noi fluxuri de vaccinare vor deveni operaționale, în județul Constanța, începând de luni, 1 martie 2021.

Potrivit Prefecturii Constanța, cabinetele vor face parte din noile centre de vaccinare avizate de DSP Constanța, din localitățile Mihail Kogălniceanu, Ovidiu, Cumpăna și Valu lui Traian. În primă fază, centrele vor deservi cu precădere persoanele vârstnice și pe cele cu boli cronice, iar imunizarea se va face cu vaccinul dezvoltat de Pfizer/ BioNTech.

Programările pentru noile fluxuri vor putea fi făcute prin platforma unică și dedicată campaniei de vaccinare, începând de sâmbătă, 27 februarie, și se adresează persoanelor vulnerabile care, potrivit Strategiei naționale de vaccinare împotriva COVID-19, fac parte din Etapa a II-a, respectiv persoanele cu boli cronice, cu vârste peste 65 de ani și persoanele cu dizabilități. Capacitatea este de 60 de persoane vaccinate/flux, în fiecare zi.

La nivel național, 130 de fluxuri noi vor deveni operaționale din 1 martie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*