Patru libieni, prinși de polițiștii constănțeni după ce intraseră ilegal în țară din Bulgaria

Cetățeni libieni, prinși de polițiștii constănțeni după ce intraseră ilegal în țară din Bulgaria

Polițiștii din Cerchezu au prins, sâmbătă, patru bărbați, cetățeni libieni, care traversaseră în mod fraudulos frontiera bulgaro-română.

Potrivit IPJ Constanța, polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar – Postul de Poliție Cerchezu, aflându-se în timpul unor verificări cu privire la trecerea frauduloasă a frontierei dintre Bulgaria și România de către un grup de persoane, au depistat patru bărbați între localitățile Viroaga (comuna Cerchezu) și Olteni (comuna Independența), din județul Constanța.

Cei patru au fost conduși la sediul poliție, iar oamenii legii au stabilit că aceștia sunt cetățeni libieni, cu vârste cuprinse între 26 și 28 de ani. În urma controlului corporal, precum și al bagajelor deținute de cei patru, polițiști au găsit patru telefoane mobile, articole vestimentare și alimente.

Cetățeni libieni, prinși de polițiștii constănțeni după ce intraseră ilegal în țară din Bulgaria

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul polițiștilor din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă. Cei patru bărbați au fost predați polițiștilor de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*