Autoturism căutat de autoritățile din Olanda, descoperit în Corbu de polițiștii de frontieră constănțeni

Autoturism căutat de autoritățile din Olanda, descoperit în Corbu. FOTO Garda de Coastă

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit, pe raza localității Corbu, un autoturism, în valoare de aproximativ 42.000 de lei, care era căutat de autoritățile din Olanda.

Potrivit din cadrul Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră au desfășurat, joi, o acțiune pe linia prevenirii și combaterii traficului internațional cu autoturisme furate în zona de competență. Astfel, a fost depistat, pe raza localității Corbu, un autovehicul înmatriculat în România, despre care existau informații că se află în atenția autorităților. În urma verificărilor specifice, s-a constatat că vehiculul figurează ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile din Olanda.

Autoturismul, în valoare de 41.890 de lei, a fost indisponibilizat la sediul Gărzii de Coastă, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Stiri de Ultima Ora - Autoturism căutat de autoritățile din Olanda, descoperit în Corbu de polițiștii de frontieră constănțeni | » Stiri si Oferte

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*