Patru copii aflați în asistență maternală vor fi botezați la Cumpăna

Primăria Cumpăna va boteza mai mulți copii abandonați. FOTO Primăria Cumpăna

În sâmbăta Floriilor, numită şi „Moşii de Florii” sau „Lazărul”, înaintea prăznuirii Sfintei Sărbători „Intrarea Domnului în Ierusalim”, patru copii aflaţi în asistenţă maternală, vor primi taina sfântului botez în Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din comuna Cumpăna.

Evenimentul va fi organizat sâmbătă, 20 aprili, de la ora 14.00, de către Consiliul Local şi Primăria comunei Cumpăna reprezentate legal de catre primar ec. Mariana Gâju în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Naşii care le vor veghea drumul în viată sunt oameni cu credinţă, cu dragoste pentru copiii abandonaţi şi lipsiţi de dragostea părinteasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*