Patru copii aflați în asistență maternală vor fi botezați la Cumpăna

Primăria Cumpăna va boteza mai mulți copii abandonați. FOTO Primăria Cumpăna

În sâmbăta Floriilor, numită şi „Moşii de Florii” sau „Lazărul”, înaintea prăznuirii Sfintei Sărbători „Intrarea Domnului în Ierusalim”, patru copii aflaţi în asistenţă maternală, vor primi taina sfântului botez în Biserica Sfânta Cuvioasă Parascheva din comuna Cumpăna.

Evenimentul va fi organizat sâmbătă, 20 aprili, de la ora 14.00, de către Consiliul Local şi Primăria comunei Cumpăna reprezentate legal de catre primar ec. Mariana Gâju în colaborare cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa. Naşii care le vor veghea drumul în viată sunt oameni cu credinţă, cu dragoste pentru copiii abandonaţi şi lipsiţi de dragostea părinteasă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*