Patru bărbați au fost reținuți de polițiștii constănțeni, după ce au comis mai multe furturi din locuințe

Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor
Sediul Inspectoratului de Poliție Județean - IPJ Constanța. FOTO Catalin Schipor

Patru bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, au fost reținuți de polițiștii constănțeni, după ce au comis mai multe furturi din locuințe, faptele având loc în acest an.

Urmare a cercetărilor privind săvârșirea mai multor infracțiuni contra patrimoniului, polițiști ai Poliției orașului Cernavodă, sprijiniți de polițiști din cadrul Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Constanța, ai Serviciului Investigații Criminale și Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de ieri, 4 mandate de percheziție domiciliară pe raza orașului Cernavodă.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada 12.01-26.02.2020, 4 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 43 de ani, ar fi comis 8 infracțiuni de tentativă la furt calificat, 2 infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de tentativă la tâlhărie calificată. Toate infracțiunile de furt au fost comise din locuințe.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii i-au reținut pe cei 4 bărbați, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*