Patronul unui local din Vama Veche, amendat cu 500 de lei pentru că vindea băuturi alcoolice minorilor

Vama Veche. FOTO Adrian Boioglu

Patronul unui local din Vama Veche a fost amendat de polițiști, cu 500 de lei, pentru că vindea băuturi alcoolice minorilor. De asemenea, activitatea localului a fost suspendată pentru o lună de zile.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 2 iunie, în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui local din stațiunea Vama Veche este tulburată ordinea și liniștea publică și sunt servite băuturi alcoolice minorilor. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că angajații societății au permis servirea cu băuturi alcoolice minorilor.

„Administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, conform Legii nr 61/1991R. De asemenea, a fost dispusă măsura complementară de suspendare a activității localului public pe o perioadă de 30 de zile, potrivit Legii 61/1991”, au transmis reprezentanți ai IPJ Constanța.

Măsura a fost înaintată administrației locale, în vederea aplicării măsurilor legale.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*