Partidul Național Liberal a câștigat alegerile la Medgidia, la mai puțin de o lună după ce a primit susținerea primarului Valentin Vrabie

Valentin Vrabie, primarul municipiului Medgidia. FOTO Cătălin Schipor

Mutarea primarului Valentin Vrabie din timpul campaniei electorale s-a dovedit a fi una câștigătoare. Edilul a ales să se alăture Partidului Național Liberal și formațiunea politică a învins astfel PSD la nivel local.

Conform numărătorii paralele, PNL are un scor cu aproape 1% mai mare decât PSD, în ciuda prezenței mici la vot – aproximativ 39,3%.

Din totalul voturilor exprimate, procentele sunt după cum urmează:

  • PNL – 26,16%
  • PSD – 25,58%
  • Alianța USR – PLUS – 17,24%
  • Pro România – 6,79%
  • ALDE – 3,91%
  • UDMR – 0,53%

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*