Viață și Sănătate: Dr. Paris Stamule de la OCH, despre Hernia Inghinală

Dr. Paris Stamule, medic primar de chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH
Dr. Paris Stamule, medic primar de chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH

Hernia inghinală este o problemă pe cât de serioasă, pe atât de urgentă. Medicii de la Ovidius Clinical Hospital sunt pregătiți să rezolve fără probleme această afecțiune. Doctorul Paris Stamule, medic primar de chirurgie generală la OCH a pregătit un mic ghid pentru pacienții care vor să știe mai multe despre hernia inghinală, dar și ce trebuie să faci atunci când vezi primele simptome.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*