Părinți la Școală. Cursul gratuit de tehnologie pentru constănțeni

Cursuri de tehnologie pentru părinți. FOTO orange.ro
Cursuri de tehnologie pentru părinți. FOTO orange.ro

Constănțenii care își doresc să învețe mai multe despre mediul digital vor putea participa la Părinți la Școală, cursurile gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici. Inițiativa face parte din campania Tech a Break prin care magazinele Orange smart shop devin hub de comunicare și învățare pentru întreaga comunitate. Cursul are loc pe 24 August 2017, în Orange smart shop-ul din Bd. Alexandru Lăpușneanu, nr 116C, City Park Mall, începând cu orele 18.

Copiii își pot înscrie părinții sau membrii familiei pe site-ul campaniei Tech a Break sau îi pot încuraja pe aceștia să se înscrie personal în magazinul Orange smart shop din Arad. Cursul va avea loc joi și va dura 90 de minute, ultima jumătate de oră fiind dedicată pentru întrebări, clarificări și aplicații individuale, în funcție de interesul fiecăruia.

Părinți la Școală îi învață pe adulții care vor să descopere mediul digital cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și cum să monitorizeze costurile, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile și hobby-urile lor, sau cum pot fi mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografie și video.
Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile urmând ca cei care se înscriu pe lista de așteptare să fie contactați de către un reprezentant Orange în momentul în care un loc rezervat se eliberează.

Cei care recomandă cursul părinților, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere în valoare de 10 euro pentru achiziționarea de telefoane din Orange smart shop, la prelungirea abonamentului, sau împreună cu abonamente încheiate pe o perioadă de 24 de luni. Voucherele sunt valabile timp de 2 săptămâni.

Pentru a primi notificări cu privire la calendarul de evenimente de pe platforma Tech a Break, persoanele interesate pot vizita site-ul dedicat www.orange.ro/techabreak

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*