Parfumuri contrafăcute, de aproape 2,5 milioane de lei, descoperite în Portul Constanța

Parfumuri contrafăcute, de aproape 2,5 milioane de lei, descoperite în Portul Constanța. FOTO: BVF Constanța

Vameșii constănțeni au descoperit, într-un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în București, peste 25.000 de flacoane apă de parfum susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcilor „Chanel“, „Giorgio Armani”, „Cacharel“, „Carolina Herrera“, „Lacoste“, „Tom Ford“, „Pure Black“ și „Antonio Banderas”.

Valoarea mărfurilor susceptibile a aduce atingere unor drepturi de proprietate, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunurilor originale este de aproximativ 2.400.164 lei.

În vederea asigurării respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile susceptibile a fi contrafăcute, în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse masurile legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*