Sportivii CSM Constanța continuă competițiile în noul an. Meciuri pentru echipele de volei și baschet

Meci de volei. FOTO CSM Constanța

Sportivii CSM Constanța continuă competițiile în noul an, iar voleiul și baschetul “monopolizează” cel de-al doilea weekend din 2024, cu meciuri susținute de echipele din Liga Națională, Liga 1 și Campionatele Naționale de Juniori și Cadeți. Vineri, Sâmbătă și Duminică spectacolul revine în Sala Sporturilor, iar echipele noastre au nevoie de susținerea suporterilor!

Volei seniori

Volebaliștii CSM Constanța încep returul Diviziei A1 pe terenul nou-promovatei Universitatea de Vest Timișoara. Băieții antrenați de Cristian Imhoff și Răzvan Parpală vor să obțină prima victorie în 2024 și să-și consolideze locul 8 în clasament, care asigură prezența în play-off-ul campionatului. În tur, echipa noastră s-a impus cu 3-0. Meciul se joacă în Sala Universitatea de Vest. Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 17.00, în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.
Volei senioare

Meci important pentru voleibalistele noastre, la debutul oficial din acest an. În prima etapă din returul Diviziei A1, CSM Constanța primește vizita Medicinei Târgu Mureș, de care o separă două puncte în clasament. Fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began își pot consolida locul 8 printr-o victorie. În tur, voleibalistele noastre s-au impus cu 3-1. Meciul se joacă la Sala Sporturilor, iar Spînoche & comp mizează pe un public cât mai numeros. Sâmbătă, 13 ianuarie, de la ora 15.00, intrarea la meci este liberă și sperăm și mizăm pe aportul suporterilor pe teren propriu! Meciul va putea fi urmărit în direct și pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store) și pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV.

Volei cadeți

Cadeții noștri debutează în noul an pe teren propriu. Voleibaliștii antrenați de Viorel Prejbeanu joacă în Campionatul Național U17 – Perspectiva, Seria A contra celor de la CSȘ-CS Arcada Galați. Sâmbătă, 13 Ianuarie, de la ora 13.00, la Sala Complexului Sportiv Tomis.

Baschet senioare

CSM Constanța joacă primul meci pe teren propriu din 2024, în Liga Națională de Baschet Feminin Getica ’95. După o victorie în deplasare, a 7-a din tot atâtea partide jucate în campionat, baschetbalistele antrenate de Alexandru Olteanu revin pe parchetul Sălii Sporturilor din Constanța. Vineri, 12 Ianuarie, de la ora 18.00, CSM Constanța primește vizita celor de la CSU Olimpia Brașov, echipă condusă de antrenorul echipei naționale, constănțeanul Dan Calancea. Intrarea la meci este liberă. Meciul va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul FRB TV. Spectatorii sunt așteptați în tribune!

Baschet seniori

Baschetbaliștii antrenați de Dan Fleșeriu continuă seria meciurilor importante în Liga Națională de Baschet Masculin Getica ’95. La Constanța vine FC Argeș Pitești, o echipă redutabilă care are 10 victorii în acest sezon. După ce a câștigat la Craiova și a pornit cu dreptul în 2024, CSM Constanța luptă pentru cel de-al nouălea succes stagional în Grupa B, cu gândul la play-off-ul campionatului. Meciul se joacă în Sala Sporturilor. Sâmbătă, 13 Ianuarie, de la ora 18.30, și va putea fi urmărit în direct pe aplicația CSM Constanța (Google App & App Store), pe site-ul www.csmconstanta.ro la secțiunea LIVE TV și pe youtube-ul FRB TV. Băieții noștri au nevoie, însă, de o sală plină!
Baschet Liga 1

Băieții de la CSM 2 Constanța joacă, pe teren propriu, primul meci din 2024 în Liga 1 de Baschet Masculin. Baschetbaliștii antrenați de Bogdan Ivanovici primesc vizita celor de la CS Politehnica Iași, în etapa a 12-a – Grupa B. Confruntarea are loc la Sala Sporturilor. Duminică, 14 Ianuarie, de la ora 13.00.

Baschet juniori

Juniorii U14 CSM Constanța își continuă parcursul din acest sezon cu turneul 2 din faza a II-a a Campionatului Național, în 12-14 Ianuarie, la Brașov. Băieții antrenați de Bogdan Ivanovici și Ramona Pop vor juca: Sâmbătă, 13 Ianuarie, ora 16.00, cu ACS Stomart Iași și Duminică, 14 Ianuarie, ora 10.00, cu ACS Zeiden Hoops Brașov. Meciurile din Grupa a 5-a au loc în Zeiden Arena din Brașov.

Junioarele U16 CSM Constanța revin pe teren pentru participarea la cel de-al treilea turneu din faza a II-a a Campionatului Național, în 12-14 Ianuarie, la București. Fetele antrenate de Alina Șerban, care au 3 victorii în cele 5 meciuri jucate în Grupa I-GVA, vor susține trei teste dificile cu: Sepsi Sfântu Gheorghe, Vineri, 12 Ianuarie, ora 20.00, ACS Dan Dacian București, Sâmbătă, 13 Ianuarie, ora 13.00 și CSM București, Duminică, 14 Ianuarie, ora 12.00.

Junioarele U14 antrenate de Volha Tămîrgeanu, participă, în Capitală, la cel de-al doilea turneu din faza a II-a a Campionatului Național. Baschetbalistele CSM Constanța vor să spargă gheața în Grupa a 3-a și să obțină prima victorie. Meciurile sunt Vineri, de la ora 18.00, cu ABC Leii București, Sâmbătă, 13 Ianuarie, de la ora 8.30, cu CSM București și de la ora 15.30 cu CSȘ Premium Sibiu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*