Parcarea din zona plajei Modern din Constanța va fi reamenajată

Parcarea din zona plajei Modern va fi reamenajată. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța anunță că terenul retrocedat ilegal și recuperat de municipalitate din Portul Tomis, respectiv parcarea situată pe strada Lebedei, în zona Plajei Modern, va fi folosit în avantajul comunității, adică va fi reamenajat tot într-o parcare.

Astfel, platforma parcajului privat a fost dezafectată, iar pe locul ei se va construi o parcare care va putea fi utilizată de riverani și de toți cei care tranzitează această zonă.

„Astăzi, echipele Confort Urban au demarat lucrările de refacere a suprafețelor pe terenul recuperat de municipalitate. Porțiunea de parcare inundată va fi stabilizată prin turnarea mai multor straturi de piatră. Suprafața carosabilă va fi reamenajată cu asfalt și se vor aplica marcajele rutiere. Investiția urmărește revitalizarea peisajului urban și dezvoltarea zonei adiacente Portului Tomis prin îmbunătățirea condițiilor de acces rutier”, au anunțat reprezentanții instituției.

Reamintim faptul că această construcție a fost desființată de municipalitate în urma hotărârii instanței. Exploatarea parcării se va realiza legal, conform HCL nr. 123/2021 privind aprobarea Regulamentului de organizare și funcționare a parcărilor publice din municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*