VIDEO UPDATE Parașutistul constănțean Adrian Constandache, victima unui accident grav. Două persoane au murit după ce parașutele s-au încurcat în aer

Parașutistul Adrian Constandache, victima unui accident în aer. FOTO Facebook
Parașutistul Adrian Constandache, victima unui accident în aer. FOTO Facebook

Incident cu urmări grave pe aerodromul Clinceni. Cunoscutul și apreciatul instructor de parașutism Adrian Constandache a ajuns la spital în stare gravă după ce, în zbor fiind, în el a intrat un alt parașutist.
Accidentul a avut loc în timpul unui salt de la 4000 m. Adrian Constandache a sărit dintr-un avion în tandem cu o turistă. Cu toate că absolut toate condițiile de climă erau favorabile și vântul nu sufla cu putere în parașuta lui Constandache a intrat un alt parașutist. Nu se știe cauza acestui incident, dar parașutele celor doi s-au încurcat și ei au căzut de la mai puțin de 100 metri.

Medicii chemați la locul accidentului au găsit o persoană decedată, o alta în stare de șoc și o femeie care era inconștientă. Surse apropiate anchetei spun că Adrian Constandache și femeia care a supraviețuit au fost transportați la Spitalul Floreasca, respectiv Spitalul Universitar din capitală.

UPDATE Femeia care a sărit cu Adrian Constandache, Andreea Nica, o handbalistă de 27 ani, și-a pierdut viața câteva ore mai târziu la spital. Autoritățile au dezvăluit și numele celui de-al treilea parașutist (cel care a murit în urma impactului). El era Daniel Floroiu, de 50 ani.

Parașutistul Adrian Constandache. FOTO Facebook
Parașutistul Adrian Constandache. FOTO Facebook
Adrian Constandache are 43 ani și numără peste 22 ani de parașutism. El își făcea salturile de obicei pe litoral, dar în week-end era invitatul TNT Brothers pe aerodromul Clinceni. Adrian Constandache este instructor de parașutism cu mii de salturi în palmares și autorul unui manual de parașutism.

TNT Brothers îndeamnă publicul să sară de la o altitudine maximă de 4000 metri. Avionul zboară timp de 15 minute înainte ca doritorii de adrenalină să sară în gol. Există o cădere liberă de aproximativ un minut, timp în care ajungi la o viteză de 200 km/oră. Parașuta se deschide la 1500 metri deasupra solului și mai ai încă 6 – 10 minute de plutire, explică site-ul companiei.

Iată cum arată un salt cu parașuta cu Adrian Constandache. Imaginile publicate de TNT Brothers au fost filmate în urmă cu doar 10 zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*