Lucrările de asfaltare a bulevardului 1 Mai – Șoseaua Mangaliei, aproape de final  

FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța a informat conducătorii auto că dacă tranzitează Șoseaua Mangaliei în această noapte și mâine noapte trebuie să știe că circulația se va desfășura cu dificultate pe porțiunile de drum cuprinse între zona magazinului Doraly și strada Pandurului.

Echipele de muncitori execută ultimele lucrări de asfaltare, după ce zilele trecute a fost frezat stratul de uzură.

În acest context, participanții la trafic sunt rugați să evite acest sector de drum în cele 2 nopți, în măsura posibilităților, folosind rute alternative.

În paralel, pe timpul zilei, continuă lucrările de amenajare a sensurilor giratorii de la intersecția șoselei Mangaliei cu strada Hatman Arbore și din zona Doraly. Totodată, se amenajează și trotuarele pe porțiunile rămase.

Proiectul “Îmbunătățirea mobilității în municipiul Constanța, zona Bd. 1 Mai – Șoseaua Mangaliei” vizează resistematizarea infrastructurii de transport corespunzatoare celor 2 artere rutiere pentru încurajarea utilizării modurilor de transport mai prietenoase cu mediul, prin creșterea atractivității și accesibilității deplasărilor cu transportul public, cu bicicleta și pietonale, precum și adaptarea la nevoile persoanelor cu dizabilități și mobilitate redusă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*