Parada motocicliștilor ajunge la Năvodari: sâmbătă, 6 mai, Parcul „Ion Dobre”

Suflete Pe Două Roți Constanța organizează deschiderea de sezon, sâmbătă, 6 mai. FOTO: Facebook Suflete Pe Două Roți

Peste 200 de motocicliști din întreg județul Constanța pornesc în paradă, sâmbătă, 6 mai, spre orașul Năvodari.

Potrivit Primăriei Năvodari, conducătorii de motociclete se vor deplasa pe traseul Aqua Magic – Mamaia Nord – Parcul „Ion Dobre” Năvodari, unde vor staționa timp de o oră, între orele 13.00 – 14.00.

„La acțiunea de conștientizare organizată de Grupul „Suflete pe două roți Constanța” sunt așteptați toți năvodărenii, de la mic la mare”, au transmis reprezentanții instituției.

Echipe ale Jandarmeriei Române, Poliției Orașului Năvodari și Poliției Locale Năvodari vor asigura ordinea și siguranța publică, cât și respectarea normelor rutiere, pe tot parcursul derulării evenimentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*