Paradă moto în Mamaia și Constanța. Sute de amatori de senzații pe două roți defilează în nordul litoralului

Parada Moto la Seawolves Bike Fest. FOTO seawolves.ro
Parada Moto la Seawolves Bike Fest. FOTO seawolves.ro

Festivalul anual al motocicliștilor – Seawolves Bike Fest debutează cu deja tradiționala paradă moto. Astăzi, sâmbătă, 11 iunie, startul se dă de lângă campingul S din Năvodari.

Motocicliștii vor circula, începând cu ora 13.00 pe bulevardul Mamaia, bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Tomis, Ferdinand și se vor întoarce apoi din nou pe Lăpușneanu și Mamaia.

Polițiștii de la Serviciul Rutier din Constanța și Mamaia vor fi alături de motocicliștii Asociației Seawolves.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*