Bikerii fac spectacol în Mamaia la Seawolves Bike Fest 9

Poster Seawolves Bike Fest la Mamaia
Poster Seawolves Bike Fest la Mamaia

Credeai ca weekendul acesta este unul obisnuit? Ei bine, te-ai inselat amarnic. Mamaia va fi plina de tot ce e mai bun si frumos: motoare tari, rock si bere pe alese. 10-12 iunie inseamna Seawolves Bike Fest 9, adica cel mai tare festival pentru bikeri din Romania. Seawolves MC sunt organizatorii care nu au facut niciun fel de rabat la calitate pentru distractia ta, pentru ca oamenii isi respecta, ca de obicei, blazonul: standarde inalte, cu mare atentie la detalii dar, mai ales, la dorintele participantilor.  Sunt asteptati mii de bikeri din Romania si din strainatate.

„Va spunem clar ca motivele pentru care e bine sa fiti aici nu sunt putine. Avem dozatoare de bere rece cat cuprinzi cu privirea, tarie de intampinare – doar suntem romani de bun-simt, concursuri cu premii serioase – nu ne jucam, concerte rock pe o scena adevarata cu o sonorizare excelenta, folk live si cantari haiducesti devenite deja traditionale, in jurul focului de tabara, pana in zori sau pana cat va tine. De ele se va ocupa Silviu Covaci, care va fi acompaniat la tobe de maestrul Ionut Micu si la chitara bass de veteranul Virgil Stoica. Mai trebuie sa vorbim si de parada moto, late night show’ul interzis minorilor si inimilor slabe, dar si artificiile cu care avem de gand sa luminam toata Mamaia.”, a spus Florin Stoian, purtatorul de cuvant al evenimentului.

Prezentatorul desemnat al festivalului va fi Cristian Hrubaru de la Rock FM. El va avea rolul sa introduca pe scena trupele rock, care mai de care mai senzationale, noi sau consacrate. Vineri se incepe light cu coveruri iubite de noi toti, in schimb seara de sambata este toata despre rock’ul autohton.

Programul artistic este urmatorul:

Vineri, 10 Iunie:12.00:Deschiderea oficială a celei de-a 9-a ediţii a  SEAWOLVES BIKE FEST.19.00:Concerte live – Cover Bands NightPe scenă vor urca în următoarea ordine trupele:• HIPPY BAND• HANGOVER• SECRET SOCIETY• ZIUA LIBERĂ• NEW DEAL (Serbia)1.00:– Late Night Show (show erotic)1.40:– recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja campingului „Ce trebuie sa stiti este ca locatia este ca si anul trecut Camping S, din Mamaia Nord (www.camping-s.ro), pe bulevardul Mamaia Nord.

Sâmbătă, 11 Iunie:13.00:– Paradă moto până în centrul oraşului Constanţa  şi retur16.00:– Concursuri cu premii prezentate de  Cristian Hrubaru:• Ştafeta de bere (echipe de 4)• Trasul sforii (echipe de 4)• Prinsul cârnatului de pe motor• Mers încet pe motor• Tricouri ude (girls only!!!)• Car Smashers (obligatoriu cu cască!) 19.00:Concerte live – Rock Bands NightPe scenă vor urca în următoarea ordine trupele:• ASTRAL OFIDIAN• SANCTUAR• MAGICA• TROOPER• ZDOB SI ZDUB (Rep. Moldova)1.00:– Foc de artificii1.20:– Late Night Show (show erotic)2.00:– recital folk Silviu Covaci (chitară, voce), Ionuţ Micu (tobe) & Virgil Stoica (chitară bass) – la foc de tabără lângă beach-barul de pe plaja campingului

Aici gasiti tot ce va pofteste inimioara mai bun: spatiu cat cuprinde, curatenie luna, toalete si dusuri sa ajunga la toti, plaja proprie, beach bar si cate si mai cate. Anul trecut am avut 3500 de participanti, dintre care 1500 bikeri. Anul acesta vom vedea si veti vedea, dar asteptarile sunt mari.”, a mai povestit Florin.

Cazarea este gratuita la cort, in limita locurilor disponibile. Pentru extra optiuni de cazare poti contacta oricand organizatorii. Sunt de bine si te vor ajuta cu siguranta. Motoarele vor fi parcate separat de locurile de campare, intr-un spatiu special amenajat si supravegheat non-stop (in interiorul campingului), asa ca nu o sa ai nicio grija din acest punct de vedere.

Poster Seawolves Bike Fest la Mamaia
Poster Seawolves Bike Fest la Mamaia

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Paradă moto în Mamaia și Constanța. Sute de amatori de senzații pe două roți defilează în nordul litoralului | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*