Amenzi de peste 80.000 de lei, aplicate de polițiștii locali constănțeni pentru depozitarea greșită a deșeurilor

Amenzi de peste 80.000 de lei, aplicate de polițiștii locali constănțeni pentru depozitarea greșită a deșeurilor. FOTO DGPL Constanța

În ciuda numeroaselor campanii de informare desfășurate de Poliția Locală Constanța, în continuare, agenții se confruntă cu noi situații. Astfel, săptămâna trecută, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au aplicat 119 sancțiuni persoanelor fizice și juridice, în valoare totală de 82.200 de lei.

Astfel:

  • 114 sancțiuni conform HCL nr. 77/2021, în valoare totală de 56 200 lei, aplicate persoanelor fizice și juridice pentru scoaterea gunoiului menajer, în ziua de gunoi dar în alte tipuri de recipiente (saci, cutii, bidoane etc);
  • 2 sancțiuni aplicate în conformitate cu prevederile OUG 195/2005, art. 96, în valoare de 6 000 lei, aplicate persoanelor fizice și juridice, proprietare ale imobilelor nesalubrizate;
  • 3 sancțiuni conform OUG nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor, în valoare totală de 20 000 lei.

Pentru a nu deveni normalitate, semnalați cu încredere aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*