Palestinieni intrați ilegal în țară, depistați localitatea Movila Verde

Cetățeni palestinieni, prinși de polițiști după ce intraseră ilegal în țară din Bulgaria. FOTO cu rol ilustrativ

Poliţiştii Secției 9 Rurală Topraisar au depistat, în localitatea Movila Verde, doi cetățeni palestinieni, care au trecut ilegal frontiera în țara noastră, din Bulgaria. Cei doi au fost preluați de către polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă.

Potrivit IPJ Constanța, în seara zilei de marți, 16 august, în jurul orei 19.00, poliţişti din Topraisar au identificat, în localitatea Movila Verde, două persoane care nu își justificau prezența în zonă. Polițiștii au stabilit identitatea lor, fiind vorba de un minor, de 16 ani, și un bărbat, de 31 de ani. Totodată, polițiștii au constatat că sunt cetățeni străini și nu posedă documente de identitate asupra lor.

Cele două persoane au precizat verbal faptul că sunt cetățeni palestinieni și au intrat ilegal în România, din Bulgaria, cu scopul de a ajunge în vestul Europei.

Persoanele în cauză au fost preluate de către polițiști din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Negru Vodă. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de trecerea frauduloasă a frontierei, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*