Organizația Patronală Mamaia-Constanța dorește să atragă turiști și în extrasezon prin organizarea unor evenimentele culturale

Placa din granit montată în Piața Ovidiu, pe care este gravat Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța. FOTO: OPMCTA

Atragerea turiștilor în extrasezon, prin organizarea a numeroase evenimente culturale este o prioritate pentru Organizația Patronală Mamaia-Constanța (OPMCTA).

Potrivit reprezentanților organizației, manifestările dedicate Zilei Constanței au dovedit faptul că, atât localnicii, cât și turiștii sunt dornici să participe la spectacole, activități sportive și manifestări culturale, chiar și în extrasezon. OPMCTA a fost partener în cadrul evenimentului „Simboluri de Ziua Constanței”, organizat de Asociația Dobrogea de Patrimoniu, apreciind că valorile patrimoniului cultural din Constanța trebuie să fie promovate. Compania Litoralulromanesc.ro, cel mai mare turoperator pe segmentul vacanțelor la Marea Neagră și membru supleant în Organizația Patronală Mamaia-Constanța, a sponsorizat Asociația Dobrogea de Patrimoniu cu 20.000 de lei pentru realizarea unei plăci din granit montată în Piața Ovidiu, pe care este gravat Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

„Monumentele istorice trebuie să fie cât mai bine promovate și puse în valoare, tocmai de aceea am dorit să fie gravat pe o placă din granit Muzeul de Istorie Națională și Arheologie, a doua Primărie a Constanței și una dintre clădirile emblematice ale orașului”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

OPMCTA susține promovarea minorităților din județul Constanța, acest mozaic de culturi, tradiții și credințe care îi oferă Dobrogei un farmec aparte.

„Organizația Patronală Mamaia-Constanța” se va implica în continuare, în calitate de partener sau co-organizator, pentru realizarea unor evenimente de amploare care să atragă turiștii în Constanța și în stațiunea Mamaia, în special în extrasezon. Aceasta este o strategie de marketing turistic și intenționăm să elaborăm un program care ajută la prelungirea sezonului pe litoral, în lunile de toamnă. Printr-un astfel de proiect vor fi susținuți atât agenții economici, cât și angajații, deoarece pot fi create numeroase locuri de muncă. Românii își doresc să vină și toamna la mare, dacă pot lua parte la diferite evenimente culturale atractive”, afirmă directorul executiv OPMCTA, Anca Nedea-Pavel.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*