Ora pământului, marcată și la Primăria Constanța

Sediul Primăriei Constanța. FOTO Primăria Constanța

Primăria Municipiului Constanța răspunde și în acest an inițiativei lansate de organizația World Wide Fund for Nature şi marchează sâmbătă, 26 martie, evenimentul universal Ora Pământului.

Astfel, timp de o oră, între 20.30 și 21.30, se vor stinge luminile în sediile primăriei și ale instituțiilor subordonate.

Ora Pământului este o sărbătoare globală anuală în care milioane de  oameni, instituții și companii sting lumina timp de o oră pentru a arăta că le pasă și vor să protejeze viitorul planetei.

Constănțenii sunt invitați sâmbătă, în intervalul orar 20.30 – 21.30, să decupleze aparatele electrocasnice neesențiale de la energia electrică și să se alăture astfel milioanelor de oameni din jurul lumii care își fac astfel vocea auzită pentru planetă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*