Opt persoane au fost reținute de polițiștii constănțeni pentru furt. Prejudiciul se ridică la 70.000 de lei

Poliția Năvodari. FOTO IPJ Constanța

Opt persoane au fost reținute de polițiștii constănțeni după ce au comis mai multe furturi la sfârșitul anului trecut și începutul acestui an în Năvodari și în Mamaia, prejudiciul cauzat fiind de 70.000 de lei.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii a 11 infracțiuni de furt calificat și una de furt din autovehicul, polițiștii din cadrul Poliției orașului Năvodari, sprijiniți de lucrătorii Serviciului Investigații Criminale al IPJ Constanța, Secțiilor 2 și 5 Rurale, Poliției orașului Ovidiu, Poliției stațiunii Mamaia, Serviciilor Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Criminalistic, au efectuat 14 percheziții domiciliare pe raza orașului Năvodari și a localității Corbu.

Astfel, în perioada 8 decembrie 2018 – 21 ianuarie 2019, cele 8 persoane, cu vârste între 16 și 32 de ani, ar fi comis faptele pe raza orașului Năvodari și a stațiunii Mamaia. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 70.000 de lei, fiind recuperat în proporție de 40%.

La data de 23 ianuarie, polițiștii constănțeni au reținut patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introduși  în C.R.A.P.al IPJ Constanța, iar în cursul zilei de joi vor fi prezentați Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*