Operațiune de salvare pe mare după ce o ambarcațiune s-a stricat în zona unei plaje din Constanța

Ambarcațiunea MAIA, noua navă a ARSVOM. FOTO bwb.ee

Salvatorii constănțeni au fost solicitați să intervină, luni noaptea, în zona unei plaje din municipiul Constanţa, după ce o ambarcațiune în care se aflau șase persoane, între care și o femeie și un copil, s-a defectat în timp ce se afla pe mare, în larg.

„Am intervenit cu ambarcațiunea Targa în zona plajei Zoom, acolo unde, de pe o ambarcațiune defectă, au fost preluați mama și copilul și au fost transferați la mal”, au precizat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța.

Ulterior, restul persoanelor și ambarcațiunea care s-a defectat au fost aduse în siguranță la mal de către Agenția Română pentru Salvarea Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM). Nicio persoană nu a fost rănită.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*