Update Operațiune de salvare a cinci persoane, aflate în pericol de înec în Mamaia/ Trei dintre acestea au murit și două au fost duse la spital

Echipaj SMURD

Pompierii au declanșat o operațiune de salvare a cinci persoane, aflate în pericol, de înec în Mamaia.

ISU Constanța a fost sesizați de faptul că cinci persoane se află în pericol de înec, în zona hotelului Victoria, iar la fața locului s-au deplasat un Smurd B2 Mamaia, un Smurd b2 Fripis, un Smurd C și ATPVM Port. De asemenea, în zona respectivă s-a format un lanț uman pentru salvarea persoanelor respective.

Totodată, două persoane au fost scoase din apă, sunt inconștiente și cadrele medicale fac manevre de resuscitare.

Toate persoanele au fost scoase din apă. Trei dintre acestea erau inconștiente și au fost supuse manevrelor de resuscitare, dar nu au mai putut fi salvate. Celelalte două au fost duse la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*