OMD Mamaia-Constanța începe promovarea turistică a stațiunii. Primele evenimente debutează pe 14 iulie

Stațiunea Mamaia

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța dă startul acțiunilor de promovare a stațiunii, cu o serie de concerte planificate pentru sezonul estival.

Astfel, primii artiști care vor urca pe scena amplasată în apropierea Cazinoului din Mamaia, vineri, 14 iulie, vor fi Bibi și Lidia Buble. Pentru ziua de sâmbătă, 15 iulie, organizatorii invită turiștii la un spectacol susținut de Alexia și formația Azur. Concertele vor începe la ora 20.30, accesul publicului fiind liber.

Alte două evenimente sunt programate pentru cei care vor petrece pe litoral ultimele două weekenduri ale lunii iulie. Pe 22 iulie Adda și Anda Adam, iar pe 29 iulie Whats Up și Mălina Avasiloaie vor fi responsabilii cu atmosfera de vacanță de pe scena de la Cazino.

Evenimentele anunțate reprezintă doar o parte din strategia elaborată de OMD pentru promovarea destinației Mamaia-Constanța. Înființată în primăvara acestui an, organizația își propune să deruleze o campanie amplă, care să schimbe percepția românilor asupra experienței de vacanță pe care stațiunea o poate oferi atât pentru turiștii de weekend, cât și pentru familiile cu copii.

„Mamaia a dobândit reputația de destinație de distracție, avantaj care aduce turiști la mare încă de la 1 mai, odată cu primele petreceri. Însă turismul de weekend nu permite exploatarea pe deplin a potențialului stațiunii și asigurarea sustenabilității antreprenorilor de pe litoral. Pentru a atinge cele mai înalte standarde în servicii este necesar să avem continuitate pe toată durata sezonului. Prin campaniile pe care OMD le va desfășura, ne dorim să le arătăm românilor că Mamaia rămâne una dintre cele mai bune opțiuni pentru vacanța de vară, atât la nivel național, cât și la nivel de regiune. Avem o strategie pe termen lung care va include, pe lângă componentele de marketing și publicitate, și evenimente cu care să-i bucurăm pe cei care au ales deja stațiunea pentru vacanța din acest an”, susține George Măndilă, președintele OMD Mamaia-Constanța.

Printre activitățile incluse în planul integrat de promovare se află și dezvoltarea unei noi strategii de brand. Începând cu această vară, Mamaia va beneficia de o identitate vizuală proprie, dar și de o poziționare strategică clară. Va exista un cadru comun de comunicare pentru toți actorii implicați în turismul de pe litoral, începând cu touroperatorii care vând vacanțele, până la hotelieri, restaurante, cluburi și festivaluri care desfășoară propriile acțiuni de promovare.

„Avem, în sfârșit, ocazia să creăm un brand unitar pentru stațiune. Mă bucur că am reușit să ne coordonăm și să ajungem împreună la un rezultat. Nu vorbim aici doar despre simbolurile grafice care ne vor reprezenta, ci mai ales despre stabilirea unei identități: știm cine suntem, știm cine este turistul nostru și dezvoltăm instrumentele care să ne ajute să îi vorbim pe limba lui, să putem află ce își dorește de la o destinație de vacanță și să-i comunicăm ce are Mamaia de oferit”, a completat George Măndilă.

Organizația de Management al Destinației Mamaia-Constanța a fost înființată printr-o asociere între Primăria Municipiului Constanța și trei patronate din turism, cu scopul de a gestiona în comun, mai eficient, activitățile de promovare și management turistic pentru stațiunea Mamaia și municipiul Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*