VIDEO Bărbat rănit grav în urma unei coliziuni între un autoturism și un autotren, la ieșire din Ovidiu

Un bărbat a fost rănit grav în seara zilei de luni, 18 octombrie, într-un accident rutier petrecut între un autoturism și un autocamion, pe DN 2A, la ieșire din Ovidiu.

Pompierii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” au fost solicitați să intervină în jurul orei 18.15, pe DN 2A, la ieșire din Ovidiu, spre Mihail Kogălniceanu, unde a avut loc un accident rutier.

„În urma accidentului, o persoană din autoturism a rămas încarcerata. La fața locului s-au trimis o autospecială cu apă si spumă, un echipaj de descarcerare și un echipaj al SAJ. Persoana a fost scoasă de către colegi, iar echipajul SAJ a transportat-o la spital, conștientă, cooperantă”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Potrivit cadrelor medicale de la Ambulanță, victima a suferit un traumatism cranian grav.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*