Firma care realizează lucrările de pe bulevardul Lăpușneanu, sancționată din nou de Garda de Mediu

Firma care realizează lucrările de pe bulevardul Lăpușneanu, sancționată din nou de Garda de Mediu. FOTO: GNM Constanța

Societatea care realizează lucrări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, pentru Primăria Constanța, a fost amendată, din nou, cu 50.000 de lei, de Garda de Mediu.

Astfel, potrivit GNM Constanța, în urma verificărilor efectuate de către comisarii de mediu s-a constatat că nu s-au respectat măsurile stabilite în controlul anterior, referitoare la prevenirea și protecția plantației de-a lungul drumului, în ambele sensuri de circulație.

„Aproximativ 60 la sută dintre arborii de pe aliniamentul stradal din zona cuprinsă între Casa de Cultură și Trocadero prezintă urme de vătămare a rădăcinilor și a scoarței. Un număr de 52 de arbori, în special tei, au fost afectați în cadrul lucrărilor realizate pentru proiectul de îmbunătățire a mobilității urbane în Municipiul Constanța”, au precizat reprezentanții instituției.

Firma care realizează lucrările de pe bulevardul Lăpușneanu, sancționată din nou de Garda de Mediu. FOTO: GNM Constanța

Firma respectivă a fost sancționată contravențional, în luna februarie a acestui an, cu două amenzi, în valoare totală de 12.500 de lei, pentru încălcarea prevederilor Legii 24/2007 privind reglementarea și administrarea spațiilor verzi din intravilanul localităților și pentru lipsa evidenței deșeurilor generate pe timpul lucrărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*