Primăria pune o nouă platformă la dispoziția constănțenilor, una pentru sesizări

Primaria Constanta. FOTO Catalin Schipor

Primăria Constanța a anunțat miercuri, 26 mai, că oferă constănțenilor o platformă online pentru depunerea de sesizări necesare interacțiunii cu administrația locală.

„De astăzi, Primăria Constanța se conectează cu locuitorii municipiului prin platforma PMC Online pentru Sesizări. Accesați https://sesizari.primaria-constanta.ro/, creați-vă cont de utilizator și puteți depune sesizări pe diverse domenii/categorii. Puteți atașa poze sau puteți specifica locația pe harta digitală”, au anunțat reprezentanții instituției.

După ce trimit sesizarea, constănțenii vor primi un număr de ordine/ așteptare de pe platformă pentru solicitare, care va fi analizată de un funcționar, iar după validarea acesteia, vor primi numărul oficial de înregistrare al sesizării în cadrul instituției.

„Din acest moment, veți putea urmări oricând prin platforma de sesizări online stadiul soluționării sesizării dumneavoastră. Veți fi notificați printr-un email la rezolvarea acesteia și veți putea descărca răspunsul formulat de inspectorii din cadrul instituției”, au mai transmis sursele citate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*