Octogenar rănit grav într-un accident rutier petrecut în zona pieței agroalimentare din Valu lui Traian

FOTO cu rol ilustrativ

Un bărbat de 82 de ani a ajuns la spital duminică, 29 august, rănit grav într-un accident rutier ce a avut loc în zona pieței agroalimentare din Valu lui Traian.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, polițiștii rutieri au fost sesizați în dimineața zilei de duminică, 29 august, în jurul orei 09.00, cu privire la producerea unui accident rutier pe DN3, în localitatea Valu lui Traian.

„La fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de  21 de ani, și un pieton. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului, un bărbat de 82 de ani, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*