Accident între o mașină de poliție și un autoturism, la intersecția străzilor Soveja cu Baba Novac, în municipiul Constanța

Mașină de Poliție

Un accident în care au fost implicate o mașină de poliție și un autoturism a avut loc sâmbătă seara, la intersecția străzilor Soveja cu Baba Novac din municipiul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 11 mai a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră au fost sesizați cu privire la faptul că, la intersecția străzilor Soveja cu Baba Novac, a avut loc un accident rutier (tamponare), între o autospecială de poliție și un autoturism.

Autospeciala de poliție avea semnalele luminoase în funcțiune.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatele din dotare, rezultatele fiind negative.

„La nivelul instituției noastre se fac verificări prin Biroul Control Intern, privind modalitatea în care s-a produs evenimentul” – IPJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*