O voleibalistă de la Clubul Sportiv Medgidia a acceptat cererea în căsătorie și s-a logodit cu alesul inimii ei

Dobriceanu Loredana Stefania a spus aseară un mare “Da”, la cererea în căsătorie făcută de Andrei Hdg.
Dobriceanu Loredana Stefania a spus aseară un mare “Da”, la cererea în căsătorie făcută de Andrei Hdg.

Voleibalista Loredana Ștefania Dobriceanu și handbalistul Andrei Hodorogea, ambii componenți ai Clubului Sportiv Medgidia, au hotărât să ducă mai departe povestea de dragoste ce îi unește și să-și unească destinele.

„Voleibalista noastră, Dobriceanu Loredana Ștefania a spus, aseară, un mare DA la cererea în căsătorie făcută de handbalistul Andrei Hodorogea”, a anunțat CS Medgidia, pe pagina sa de Facebook.

„Viaţă fericită!”, „Felicitări!” sau „Casă de piatră! Fericire!”, au fost unele dintre urările apropiaţilor cu ocazia acestui eveniment deosebit.

Cei doi sportivi s-au logodit la malul marii, acompaniați de un frumos apus de soare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*