O vară sub semnul armoniei: Teatrul Național de Operă și Balet aduce spectacole lirice deosebite la Constanța

O vară sub semnul armoniei. FOTO: TNOB Constanța

Într-un efort continuu de a aduce cultura și frumusețea muzicii în viața locuitorilor săi, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” din Constanța a pregătit o serie de spectacole lirice impresionante pentru luna iulie. În cadrul Stagiunii estivale 2023, artiștii talentați ai teatrului vor urca pe scena special amenajată în fața clădirii și vor oferi momente magice de muzică și dans.

Programul din luna iulie va debuta sâmbătă, 1 iulie, cu spectacolul „Seri de vară în pași de dans”, care promite să cucerească inimile publicului prin eleganța și grația interpretărilor. Duminică, 2 iulie, va avea loc reprezentația „Farmecul muzicii”, un moment în care emoția și melodia se vor contopi într-un mod unic.

În continuare, vineri, 7 iulie, publicul va fi invitat să trăiască „Iubirea în muzică”, un spectacol plin de pasiune și sentimente puternice. Sâmbătă, 8 iulie, tema va fi „Marea și muzica”, oferind o incursiune sonoră în universul fascinant al apelor și al muzicii care îl însoțește.

Duminică, 9 iulie, va avea loc spectacolul „Musica sempre libera”, un omagiu adus libertății și independenței artistice, în timp ce vineri, 21 iulie, și sâmbătă, 22 iulie, scena se va transforma într-un adevărat „Sub soarele Italiei”, aducând atmosfera vibrantă a acestei țări pline de pasiune și romantism.

Duminică, 23 iulie, „Farmecul muzicii” va reveni pentru a bucura din nou publicul, în timp ce vineri, 28 iulie, și sâmbătă, 29 iulie, se va putea trăi din nou „Sub soarele Italiei”, cu toată energia și veselia caracteristice.

Stagiunea estivală se va încheia duminică, 30 iulie, cu spectacolul „Musica sempre libera”, într-o explozie de armonie și voie bună.

Prin aceste reprezentații deosebite, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” reușește să schimbe mentalități și să aducă muzica clasică mai aproape de inimile tuturor, indiferent de vârstă.

Evenimentele culturale organizate de Primăria Municipiului Constanța în cadrul stagiunii estivale vor continua până pe 17 septembrie, oferind o varietate remarcabilă de experiențe artistice și culturale. Terasa teatrului și scena special amenajată în parc vor găzdui aceste evenimente, iar intrarea va fi liberă pentru toți doritorii.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*