Jandarmii constănțeni sunt prezenți iar la examenul de bacalaureat

Jandarmii constănțeni au fost prezenți în preajma școlilor. FOTO IJJ Constanța

Ca și în anii trecuți, jandarmii vor asigura vor asigura măsurile de ordine publică la Examenul Naţional de Bacalaureat – sesiunea iulie 2019

Începând cu data de 1 iulie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la 7 centre de examinare din județul Constanţa.

Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele ce ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat.

Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente ce ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice.

În intervalul 1- 4 iulie, jandarmii constănţeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Naţional de Bacalaureat, la următoarele centre de examinare:

  • Liceul Tehnologic „Dragomir Hurmuzescu” Medgidia;
  • Liceul Tehnologic „Lazăr Edeleanu” Năvodari;
  • Liceul Tehnologic „Axiopolis” Cernavodă;
  • Liceul Teoretic „Ioan Cotovu” Hârșova;
  • Liceul Teoretic „Callatis” Mangalia;
  • Liceul Cobadin;
  • Sediul Inspectoratului Școlar Județean Constanţa.

„Pentru desfășurarea în condiții optime a activităților, recomandăm cetățenilor să adopte un comportament decent, să respecte normele de convieţuire socială şi prevederile legale în vigoare, reamintind că nu vor fi tolerate fapte ce aduc atingere ordinii publice şi siguranţei cetăţeanului“, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*